Πώς να κατεβάσετε το Open Beta σε PS4 και PS5

Το Guildy Gear Strive Beta είναι πλέον διαθέσιμο για όσους προπαραγγέλλουν το παιχνίδι στα PS4 και PS5, Η αγωνιστική αθλητική κοινότητα λέγεται ότι είναι πολύ εντυπωσιασμένη με τον netcode της. Αυτοί οι αφοσιωμένοι θαυμαστές που προπαραγγέλλουν το παιχνίδι μπορούν να απολαύσουν το φανταστικό έργο τέχνης και τη φρενίτιδα αυτή τη στιγμή, εδώ θα μάθετε πώς μπορείτε να κατεβάσετε το Guildy Gear Strive Open Beta σε PS4 και PS5 και θα το βρείτε όποτε ξεκινήσει.

Πριν συμμετάσχετε σε ένα μοντέλο που μπορείτε να παίξετε, πρέπει πραγματικά να δείτε το Arch System Works. Οδηγός εκκίνησης για βασικές λειτουργίες Καθώς και αγαπημένοι χαρακτήρες όπως ο Giovana. Αυτά τα βίντεο θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το παιχνίδι που συνοδεύει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα κολλήσετε να παρακολουθείτε.

Παρακάτω θα βρείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε το Guildy Gear Strive Open Beta σε PS4 και PS5 όταν διατίθενται οδηγοί εκκίνησης ως τρόπος να κάνετε την εργασία σας ή να χάσετε χρόνο.

Πότε ξεκινά το Guildy Gear Strive open beta;

Το ανοιχτό beta του Guild Gear Strive θα ξεκινήσει στις 18 Φεβρουαρίου στις 19:00 μ.μ.

Αυτό σημαίνει ότι το Guild Gear Strive Open Beta θα ξεκινήσει στις 22:00 ET, καθώς και στις 19 Φεβρουαρίου στις 03:00 GMT.

Λάβετε υπόψη ότι δεν χρειάζεστε συνδρομή PS Plus για να απολαύσετε ένα διαδικτυακό παιχνίδι, αλλά θα χρειαστείτε μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο ακόμη και για λειτουργίες εκτός σύνδεσης

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι στον υπολογιστή Sony μπορούν τώρα να απολαύσουν τον πόλεμο και τα πολυτελή έργα τέχνης του.

Ωστόσο, όσοι δεν κάνουν προπαραγγελία μπορούν σύντομα να κατεβάσουν την επίδειξη περιορισμένου χρόνου από το κατάστημα BSN.

Τρόπος λήψης Guild Gear Strive Open Beta

Μπορείτε να κατεβάσετε το Guildy Gear Strive Open Beta Κατάστημα BSN.

Οι παίκτες μπορούν να κατεβάσουν το Guildy Gear Strive open beta από το BSN Store στις 18 Φεβρουαρίου στις PTN και στις 19:00 PM και στις 19 Φεβρουαρίου στις 03:00 GMT.

Μετά τη λήψη και την εγκατάσταση της επίδειξης, μπορείτε να την απολαύσετε για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Όλα τα demos για το παιχνίδι θα λήξουν στις 21 Φεβρουαρίου στις 06:59 PT, 09:59 ET και 14:59 GMT.

Δείτε το παιχνίδι Επίσημη ιστοσελίδα Για περισσότερες πληροφορίες.

READ  Το remake του Sands of Time έχει καθυστερήσει επ 'αόριστον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *