Το WhatsApp επιτρέπει τελικά σε όλους να αποκρύψουν τη φωτογραφία του προφίλ τους, την τελευταία προβολή και την απόκρυψη από συγκεκριμένα άτομα

Το WhatsApp άρχισε να δημιουργεί ένα νέο σύστημα απορρήτου πέρυσι που επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν πληροφορίες από συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες του προφίλ τους, στις τελευταίες προβολές και στη λίστα επαφών τους. Η διαθεσιμότητά του ήταν χαμηλή από τότε που ήταν σε έκδοση beta, αλλά η εταιρεία ανακοίνωσε τελικά ότι θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως σε συσκευές iPhone και Android.

Μέχρι στιγμής, υπήρξαν τρεις επιλογές απορρήτου για τη φωτογραφία προφίλ σας, την τελευταία προβολή και πληροφορίες σχετικά με – όλες, οι επαφές μου και καμία. Αυτά συνδέονται με μια τέταρτη επιλογή, “Εκτός από τις επαφές μου …”, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη για απόρρητο κατάστασης.




Το νέο σύστημα απορρήτου του WhatsApp έρχεται σε όλους

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η νέα επιλογή σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τη φωτογραφία του προφίλ σας στο WhatsApp σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από αυτές που είδατε τελευταία φορά και σε όσους βρίσκονται στη λίστα επαφών σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι εάν δεν μοιραστείτε με άλλους αυτό που είδατε τελευταία φορά, δεν θα μπορείτε να δείτε τα δικά τους καθώς και τις αποδείξεις ανάγνωσης. Το έχουν απενεργοποιήσει.

Μπορείτε να μεταβείτε στο WhatsApp Ρυθμίσεις > λογαριασμός > Μυστικότητα Μενού σε συσκευές iPhone και Android για να δοκιμάσετε αυτόν τον νέο Έλεγχο απορρήτου.

READ  Το ιογενές animation slayer monster επιστρέφει στη σεζόν ένα σε πέντε λεπτά

Με την κυκλοφορία του νέου Ελέγχου Απορρήτου, το WhatsApp ανακοίνωσε επίσης ορισμένες λειτουργίες ομαδικών κλήσεων που επιτρέπουν στους χρήστες να απενεργοποιούν άλλους κατά τη διάρκεια ομαδικών κλήσεων και να στέλνουν μηνύματα σε συγκεκριμένα άτομα. Θα δείτε το banner όταν κάποιος συμμετέχει στην ομαδική κλήση εκτός οθόνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *